Zárcsere 14. kerületben szükséges?

zárbetétek cseréje

Zárcsere szolgáltatásra 14. kerületben is lehet szükség ezért Non Stop elérhető zárcsere szolgáltatásokat nyújtunk, minden esetben Önnél a helyszínen.  

Kivonuló zárcsere technikusaink kiemelkedő tapasztalattal, magas szerszámozottsággal, és megfelelő szakismerettel rendelkeznek a zárástechnika terén így biztos lehet benne, hogy semmilyen extrém eset nem tarthat vissza minket attól, hogy  ügyfeleinket biztonságos, használható szolgáltatásban részesítsük. 

Tudjuk, hogy minden perc számít, akut zárjavítással kapcsolatos helyzetekben nem tűr halasztást egy egy zárszerviz vagy zárszerelés igénybevétele ezért szolgáltatásunkat akkor is elérheti ha a konkurenciáink nem elérhetőek, nem válaszolnak hívásaikra. 

Zárszervizzel kapcsolatos szolgáltatásainkat Budapest 14. kerület területén egy órán belül vállaljuk. 
Az Ön álltal kiajánlott munkákat az év minden napján, rejtett költségek és kiszállási díj nélkül végezzük.

Szolgáltatásaink átfogóak, legyen szó lakóépületről, családi házról, garázsról, tároló helységről, nyaralóról minden esetben megoldást nyújtunk a zárszerviz - zárcsere akut problémákra.

Érdeklődjőn elérhető segély vonalunkon.

Zárcsere zárszerviz hívás  most: +36 70 272 77 73

 

Zárcsere szolgáltatásaink

 • FA AJTÓ 
 • MŰANYAG AJTÓ 
 • RÁCSOS AJTÓ 
 • KÍNAI AJTÓ 
 • BIZTONSÁGI 
 • FELHÚZÓ KILINCSES 
 • TÖBBPONTON ZÁRÓDÓ 
 • VAS AJTÓ 
 • ÜVEG AJTÓ 
 • TŰKULCSOS AJTÓ 
 • FOGASKEREKES AJTÓ 
 • BEYLER AJTÓ 
 • KALE AJTÓ 
 • POSTALÁDA SZERELÉSSEL, BEÁLLÍTÁSSAL, JAVÍTÁSSAL, CSERÉVEL KAPCSOLATOSAK

Természetesen a fent nevezett zárcsere és zárszevizes szolgáltatásokkal párhúzamosan végzünk további munkálatokat melyek hozzátartoznak a zárszerviz szegmenseihez úgy mint: Ajtónyitás, Zárszerelés, Zárnyitás, Zárcsere, Zárjavítás, Postaláda zárszerelés
Helyszínen rendelkezésre álló magas árúkészlettel bíró szervizautóink, kifogyhatatlan termékskálával biztosítják minden ügyfelünket, hogy mindenki megtalálja a megfelelő biztonságtechnikai eszközt az otthona védelme érdekében. 

Zárcsere 14. kerület területén egy órán belül elérhető

Zárcsere szolgáltatás bármikor előtérbe kerülhet a nap folyamán! 
Egy vitás családi helyzet, egy elhagyott kulcs, eltulajdonított táska, egy elromlott bejárati ajtózár, és nem utolsó sorban egy negatív zárjavítás eredményeképp minden esetben zárcsere szükséges. 

14.kerület zárcsere szolgáltatásait egy órán belül igénybe veheti amelynek feltétele a megrendelés. 
Zárcsere technikusaink idestova tizenhat éve járják 14. kerület utcáit és ezalatt az idő alatt napi két, három zárcsere művelettel gazdagították tapasztalataikat, így bátran jelentjük ki, hogy előttünk nem maradhat nyitott ezzel párhuzamosan zárt bejárati ajtó! 
Zárbetét forgalmazását kivonuló szolgálatkén mint egy mozgó zárszaküzlet jellege ként veheti igénybe Önnél a helyszínen. 
Termékeink kizárólag mabisz minősítéssel vehetők igénybe hiszen a biztosító előírásait irányzatát cégünk magasan előtérbe helyezi. 
Nem másért mint az Ön magas fokú védelme érdekében! 

Ugyanis egy biztonsági szint kialakításánál a zárbetét minősége rés lehet a pajzson. 
Zárbetét javítás megrendelésénél fontos szempont, hogy ne a régi akár tíz évvel ezelőtti termék kerüljön vissza a bejárati ajtó védelme ként hanem a mai biztosító előírásait figyelmébe véve a tulajdonos forrásaihoz megfelelően a legjobb zárcsere kerüljön előtérbe. 

Munkásságunk során ezt próbáljuk nyomás alatt tartani azért, hogy Ön megfelelően tudja védeni ingóságait és magas fokú kártérítésben részesüljön ha mégis illetéktelenen behatolás áldozata lenne a jövőben. 
Minden zárcsere után beépített termékünkre gyártói egy év garanciát biztosítunk melyet nap mint nap működő zárszerviz szolgáltatással támasztunk alá. 
Nyerő helyzet ez Önnek azzal szemben ha egy terméket barkácsboltból vagy más zárbetét árusító webhelyről rendel meg hiszen egy telefon hívástól már elérhető a garanciális munka folyamata. 

Érdekli zárcsere időpontja? 
Zárcsere technikusaik várják megkeresését!

 

Zárszerviz - zárcsere szolgáltatás igénybevétele

Budapest 14. kerület területén minden bejárati ajtó más más szerkezetű ezért óriási mennyiségű tapasztalat szükséges a zárcsere és zárszervizzel kapcsolatos hibák feltárására, és azok orvoslására. Vannak húsz harminc éve működő zárszerkezetek és vannak új építésű ingatlanok melyekben a biztonságtechnika új korszakának megfelelő egységek végzik az ajtónk zárását. 
Ebben az óriási spektrumban nagyon el lehet tévedni!
Zárszervizünk 14. kerületi igénybevétele több esetben is szóba kerülhet akár akad a zárnyelv, nem jön ki a helyéről, vagy éppen nem húzza be teljesen a kilincs a nyelvet, esetekben hiába zárjuk be az ajtónkat az kinyílik, stb...

Ezek az esetek mind akut jellegűek hiszen nem tudjuk biztonságosan elhagyni otthonunkat. 
A Murphy pedig minden esetben ott liheg felettünk és olyan váratlan pillanatban dobja be magát mikor az ember nem számít rá.
Vannak előre tervezhető zárcsere- zárszerviz feladatok mikor az ügyfél felméri a helyzetet és abból amit a zárszerkezet produkál számít rá, hogy baj lesz.
 
Számtalan esetet különböztetünk meg, úgy mint: nem megy bele a kulcs a zárbetétbe, csak úgy jön ki a kulcs ha bezárjuk az ajtót, zárásnál nagyon szorul a kulcs, nyitásnál majdnem le kell törni a kilincset hogy kinyíljon az ajtó, beletörik a kulcs a zárba mert annyira szorúl, stb... Ebben az esetben egy egy alkatrész vagy egység pótlásával, az ajtó beállításával, a tok oldal beállításával azonnal biztonságos zárásra bírhatjuk a bejárati ajtónkat.

Ellenkező esetben addig váratjuk a zárcsere és a zárszerviz szolgáltatás igénybevételét, hogy a zárszerkezet annyira károsodik, hogy ajtónyitás, esetekben zárnyitás feladatát kell alkalmazni.
Tudniuk kell, hogy ez a munkafolyamat többletköltséggel jár hiszen az egymásra épülő zárástechnikai egységek sérülése különösen költséges lehet főleg ha azok magasabb minősítéssel rendelkeznek!

 

Zárcsere zárszerviz hívás  most: +36 70 272 77 73

 

Zárjavítás - zárcsere szolgáltatás garanciával

Mint minden más szolgáltatás igénybevételénél a zárszerviz szegmensben is él a garancia. 
Feltételei azonban ebben a szegmensben is vannak. Garancia minden esetben az originált beépített termékre vonatkozik amelyt a zárcsere álltal végeztünk el. 
Természetesen a rendeltetés szerű használat mellett. 
Rendeltetés szerű használat alatt azt értem például, hogy megfelelő sorrendben tehát a kilincs behúzásával és kulcs elforgatásával zárjuk a bejárati ajtónkat, nem ellenkezőleg a kulcs húzásával végezzük ugyanezt a feladatot.

Különböző feladatoknál úgymint az ajtó beállításoknál, arra nehezen lehet garanciát vállalni, hogy esetleg a lakóház, ingatlan, társasház milliméteres mozgása nem jelent e majd az elkövetkező időkben újabb hibát amely a záráskor észlelhető. 
Ezek a tényezők fontosak a garancia megállapításakor hiszen tisztában kell lennünk azzal, hogy melyik eszköz garanciális és melyik munka nem nevezhető garanciálisnak.

Szervizautóink mint egy mozgó "barkácsüzlet" állnak rendelkezésre a helyszínen melyből több termék gyártóinak a széles választéka áll készen a zárcsere telepítésre. Elérhető termékek minőségük és minősítésük szerint kerülnek egy egy árkategóriába.  Természetesen ezekre a termékre mi vállaljuk a garanciát melyhez 24 órás zárszerviz szolgálatot biztosítunk. 
Fontos megejteni, hogy ilyen készültség mellett milyen árakra lehet számítani.
Zárszerviz garanciával szolgáltatásunk díjmentes abban az esetben ha az általunk beépített szerkezet a garancia idején belül meghibásodik.
 

Zárcsere biztonságot nyújthat

Zárszervizes szolgáltatásunk magába foglalja a biztonságtechnikai szaktanácsadást mely által Ön egy élhetőbb, értékmegőrző, fenyegetettség mentes világban élheti megszokott napjait. Feltéve ha azokat vagy azok részeit megfogadja és betartja.

Minden háztartásnak vannak megtakarításai ennek védelmében nem szabad olyan döntéseket hozni melyek egyre rosszabb közbiztonsággal élhető kerületek szegmenseiben a felhasználó kárára terhelődnek.

Tudjuk, hogy a biztonságtechnika nem csak a gazdagok játéka így biztos lehet benne, hogy a szélsőséges anyagi körülményekhez képest is tudunk olyan zárástechnikát alkalmazni mely megfelel az értékek védelmére.

Munkáink során az ügyfeleink örömmel adják tovább elérhetőségeinket a megbízhatóság, a pontosság, a termékismertek és azok környezetébe való beillesztése miatt.

Természetesen ezt nem boncolgatjuk cikkek írásában illetve telefonon, hiszen abban az esetben több zárszakértő, zárszerelő, és nem utolsó sorban zárszerviz szolgáltatónak nevezett cég azonnal a magáévá teszi a gondolatot abban a hitben ringatva Önt, hogy megtalálta álmai szolgáltatóját! 

Így minden esetben a helyszínen tájékoztatjuk ügyfeleinket a személyre szabott biztonságos otthon kialakítására szolgáló lehetőségekről.

Zárcsere 14. kerület szolgáltatóra van szüksége? Hívjon minket éjjel - nappal!

 

Zárcsere zárszerviz hívás  most: +36 70 272 77 73

 

Szükséges lehet a Zárjavítás 14. kerületben

Zárjavítás 14. kerület szolgáltatásunk minden igényt kimerítően egy órán belül megrendelhető! 
Ám felhívom figyelmüket arra a tényre, hogy mára a zárjavítás lehetősége igen alacsony hiszen egy tíz éves zárbetét forgalmazói esetekben már nyomokban sem lelhető fel! 
Ezért minden esetben a javítás helyett amelynek szintén költsége van az ajánlom, hogy ezt építsük bele a zárcsere költségébe és vásároljon minőséget a biztonság terén ez által! 
Mit kap ezért a költségért?

 

 • Egy mai biztosítói előírásoknak megfelelő zárbetétet
 • A régi kopott kulcsok helyett új kulcsokat
 • Akár másolás elleni védelemmel ellátott zárcserét
 • Felhasználás mértékében egy originált zárbetétet, mert lehet még nem cserélte ki azóta mióta a lakását megvette


Így Ön a zárjavítás helyett négy olyan pontban erősíti meg a védelmi rendszerét a biztonságos otthona kialakításánál amit egy zárjavítás 14.kerületi munka során nem érhet el!
Ajánlatunkat és releváns tartalmat a témakörben Önnél is meghallgattatja feltéve ha egy hívást kezdeményez a biztonság irányába!

 

Ajtónyitás XIV. kerület és környékén zárcsere művelettel

Ajtónyitás elengedhetetlen feladata a zárszerviz témakörben mert a kerületben közel 29.000 bejárati ajtó végzi munkásságát amellyel biztosíthatja értékei és szerettei védelmét. 


Mindennapos dolog az ha éppenséggel a mai nap mondja fel a szolgálatot és képtelen együttműködni tovább Önnel és a kulcsokkal.

Ajtónyitás 14. kerületi szolgáltatásunk erre az elcsépelt helyzetre alkalmazható amelyet egy órán belül igénybe vehet.
Ajtónyitás feladata körültekintő munkásságot igényel, hiszen több típusú, vastagságú és működésű zárszerkezet van az ajtó lapba integrálva. Ránézésre tudni kell milyen problémával állunk szemben. 
Az ajtónyitás esetében a találgatásokra nem lehet hagyatkozni.

Immáron 16 éve végzünk ajtónyitást a 14. kerület területén így mondhatjuk, hogy kimagasló tapasztalatunk e téren. 
Ajtónyitás szolgáltatás egy órára van Öntől! 

Ajtónyitás után elengedhetetlenen feladat a zárcsere művelete. 
Egy elromlott ajtózár, elhagyott kulcs esetén a zárnyitás folyamán a zárbetét tönkre megy így zárcsere a megoldás. 
Talán a legmegfelelőbb feladat az Ön szeme elé tárni, hogy az ajtónyitás során az Ön védelme mennyit ér a régi zárakkal kapcsolatban. Felméréseink szerint a legtöbb háztartásban lévő bejárati ajtók zárjai elavultak!

Ezért a betörések kivitelezése percekben mérhető! 
A felméréseket nem csak mi végzünk a munkáink során hanem a betörők is! 
Ezért minden esetben annál a bejárati ajtónál hajtanak végre betörést ahol as zárbetétek minősége és a zárcsere kivitelezése hanyag módon lett elvégezve! 
Ajtónyitás után Ön úgy jár jól ha attól a technikustól kér tanácsot amely megmutatta, hogy bizony az Ön védelmi szintje alacsony! 
Ez a legrelevánsabb tanulmány az Ön számára egy ajtónyitás utáni zárcsere feladatánál, hiszen olyan információhoz és tanácsokhoz juthat amelyet csak biztonság technikusok tudnak! 
Ha megfogadja a zárcsere alkalmazásában fontos tanácsainkat Ön előrébb fog járni bármelyik betörővel szemben!

Érdekli ajtónyitás időpont a kerületben?

zárszerviz 14.kerület                                                                                               

                                                                                                                                                                                                                             

Szomszédos kerületekben is dolgozunk                                                                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                                           
Zárszervizem  

Szolgáltatás éjjel-nappal Budapest területén

www.zarszervizem.hu 

zarkiraly24@gmail.com

06 70 272 77 73 Non Stop